Brief-Erna

Laatste verandering.

17-04-2017

15-05-2016

02-02-2016

14-01-2016

24-12-2015

25-10-2015

22-09-2015

29-01-2015

11-11-2014

23-10-2014

17-10-2014

17-02-2014

15-02-2014

22-12-2013

Dagboek-3 operaties.

Aanvulling op-Je kunt niet.

Krishnamurti.

De mens en zijn evolutie.

Sporen van een verloren kind.

E-mail gesprek aan de deur.

Einstein had het mis.

Beelddenken 1,2,3, en 4.

Inleiding 2.

Differentiatie

Zwartepiet.

Dimensies en Utopia.

De basis van een relatie kiezen.

Is er dan niet anders om.

Als u in het sub menu op een nummer klikt kunt u de mp3 hier boven beluisteren.

Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button

Laren 16--01--89                                                          * Lieve Erna.*

Ik wil je noch graag iets uitleggen.
Om totaal vrij te zijn, je vrij te voelen.
Werkelijke vrijheid is een soort liefde die geen bezit kent. Deze liefde deel je met alles en iedereen, delen is een verkeerd woord er valt niets te delen, die liefde is in alles en iedereen aanwezig alleen wij voelen en zien hem zo weinig omdat wij zo materialistisch en hebberig zijn.
Zo als ik je verteld heb, heb ik deze liefde een paar maal mogen ervaren denk ik, om die liefde vaker en intenser te ervaren, is een ding nodig, en dat is het verlangen opgeven, dit speelt zich allemaal in het denken af, een verlangen maken wij zelf in ons denken.
Nu kunnen wij wel zeggen, ik denk niet meer aan verlangen, ik geef het verlangen gewoon geen kans meer, als wij dat doen dan worden wij een krampachtig geheel, in dat verkrampt zijn kan geen sprake zijn van vrijheid.
Lieve Erna weet je wat voor mij een van de moeilijkste dingen is, het loslaten van het andere kunnen.
Ik geloof niet dat ik een grote versierder ben maar, ik ga graag met vrouwen om, misschien wel te graag, en door dit grage wat een verlangen is staat mij vaak in de weg, een verlangen naar iemand toe, daar is niets op tegen maar ik wil niet graag dat verlangen zijn.
Op zich is een verlangen naar iemand, om bij iemand te zijn, om samen lief voor elkaar te zijn zonder elkaar te bezitten en elkaar vrij te laten, in het doen en laten, aan elkaar geven zonder te geven, dat is denk ik echt om elkaar geven.
Je moet het zien als een onvoorspelbaar gebeuren, een gebeuren op het moment, in twee mensen die eeuwig zijn in het moment, van moment tot moment, in die momenten is er geen denken, er zijn alleen twee mensen die een zijn wat hun energie betreft.
Nu moet ik eerst de herinnering oproepen van Jennie en Herman in het koepeltje, die ervaring was het ongeveer denk ik, het lichamelijke was niet in beeld, als je in zoon situatie verder zou gaan en deze twee energie manifestaties die op dat moment nagenoeg één zijn, als deze werkelijk één zijn, dan is het misschien wel zoo dat een lichamelijk contact niet meer van belang is, het doet er niet meer toe, ik begin te vermoeden dat er helemaal geen verlangen meer kan zijn naar een lichamelijke eenwording, ik bedoel het lichamelijke een worden is niet van belang, als het wel zou gebeuren dan is het alleen maar omdat het gewoon gebeurd.
Ik heb het gevoel als twee mensen zo dicht bij elkaar kunnen zijn, dat zij als het ware een zijn, dat is het hoogst bereikbare, iets mooiers of fijner's bestaat er waarschijnlijk niet, je gaat als het ware in elkaar op, je geniet van je zelf en omdat je een bent met die ander, geniet je van die ander in je zelf, omdat je ook die ander bent.
Dat is het einde ik bedoel een grotere intensiteit is er misschien niet, er bestaat geen behoefte meer, er is alleen die grote liefde.
Ik heb het gevoel dat ik precies omschreven heb, wat ik bedoel.
Op dit moment voel ik dat dit waar is, dit voelen gaat heel diep.
Deze dingen kun je niet voorbereiden dit kan alleen maar gebeuren, het kan je misschien overkomen.
Ik ben al enkele jaren met dit fenomeen bezig, het kan zijn dat ik door het er mee bezig zijn de dingen op een andere manier begrijp als jij, wees daarom voorzichtig met het geen ik geschreven heb, leg geen verbindingen, lees het gewoon en plak er geen etiket op, anders kan het gebeuren dat ik jouw binnenkort ook verlies, en dat zou mij verdriet doen, want ik houw toch wel een beetje van dat mooie lieve meisje dat vandaag vijfentwintig jaar is geworden, voor mij ben je een stuk, waar ik werkelijk van kan genieten door er alleen maar naar te kijken, waar in de Yin energie aan het wakker worden is, deze energie staat te popelen om meer naar buiten te treden, ik hoop dat ik je mag blijven kennen, en het meisje en het jongetje in het prinsesje Erna, hand in hand intens genieten van zichzelf, en het leven te leven dat eigen is aan sprookjes prinsessen, dat continu een doorstroming van echte liefde is, die er alleen maar kan zijn in een moment zonder gedachten, dat ik dat mag mee ervaren.
Als wij alleen die liefde kunnen zijn, dat in ons is, alleen maar jong en dartel.


  Een prettige dag:


                                                                             Veel liefs van alleen maar een Vriend, die alleen maar liefde wil zijn.