Laatste verandering.

17-04-2017

15-05-2016

02-02-2016

14-01-2016

24-12-2015

25-10-2015

22-09-2015

29-01-2015

11-11-2014

23-10-2014

17-10-2014

17-02-2014

15-02-2014

22-12-2013

Dagboek-3 operaties.

Aanvulling op-Je kunt niet.

Krishnamurti.

De mens en zijn evolutie.

Sporen van een verloren kind.

E-mail gesprek aan de deur.

Einstein had het mis.

Beelddenken 1,2,3, en 4.

Inleiding 2.

Differentiatie

Zwartepiet.

Dimensies en Utopia.

De basis van een relatie kiezen.

Is er dan niet anders om.

Als u in het sub menu op een nummer klikt kunt u de mp3 hier boven beluisteren.

Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button Button


29-07-2013                                                            * Ons miniverlangen.*


Wat zijn wij mensen toch een geweldig soort en ras, wij zijn zo goed in elkaar om zeep helpen.

Wij maken zelfs van die prachtige oorlogsfilms waar wij regelmatig van kunnen genieten op TV, waarin ons verlangen heel duidelijk tot uitdrukking komt wat wij zijn.

Dat is ook de bedoeling om onze aard over te dragen aan de nieuwe generatie, zij moeten hier kennis van nemen om de traditie voort te kunnen zetten.

Ik moet er niet aan denken dat wij in de toekomst geen doden herdenking's dag meer hebben of onze geliefde twee minuten stilte.

Dat mag niet gebeuren, deze oorlogen moeten doorgaan anders word het allemaal zo saai, dan neemt de werkeloosheid toe, als de wapenindustrie op houdt te bestaan, nee het zit heel goed in elkaar.

Dan kunnen wij niet meer genieten van de F-16 die regelmatig boven onze hoofden langs denderen, gelukkig maar dat wij binnenkort mogen genieten van de nieuwe JSF, per hoofd van de bevolking gaat het in 2020 ongeveer 200 € kosten, is te doen denk ik.


Het is ook geweldig dat het oorlog voeren (onder de mom van vredesmissie's) ook tot onze vrouwen is door gedrongen, zij kunnen nu ook zelf het spel mee spelen.

Ik vind dit van onschatbare waarde, als zij kinderen krijgen kunnen zij onze gezamenlijke missie onmiddellijk aan de nieuwe generatie doorgeven, het zit dan als het ware al in hun bloed.


De grote heren hebben het goed geregeld daar is geen speld tussen te krijgen, knap werk petje af.

Het is zo goed geregeld dat de gewone man en vrouw geweldig goed hebben begrepen wat het belangrijkste in hun leven geworden is.

Ik moet er niet aan denken dat er iets mis gaat in deze programmering van de Homosapiens, wij doen het geweldig.

Daarom een eerbetoon aan onze leiders alle lof aan hen, dat ons de eer te beurt valt dat wij dit varkentje mogen wassen.


Uniek met alle respect, ik meen dit serieus, het zou vreselijk zijn dat wij mensen hier van bewust werden, dan stortte onze geliefde samenleving als een kaartenhuis in elkaar, al onze moeite zou voor niets zijn geweest.

Ik druk u met beide handen op het hart werk hier alstublieft aan mee blijf het in uw eigen leven proberen.

Hou dit vol, begin in uw relatie of met een vriend of kennis, misschien is het ook raadzaam om eens in uw eigen familie rond te kijken of daar nog iets te vinden is waar u een mini oorlogje kunt beginnen.


Dat zal geweldig zijn als er dan iemand tussen zit die het niet zo goed heeft begrepen, is van het allergrootste belang.

Het moet worden geweten hoe je het moet aanpakken om een mini oorlogje op te starten, dat deze mini geliefde kan uitgroeien tot iets geweldig groots.


Ik vraag dit met klem en zeer dringend aan u, stel mij niet teleur en hou de traditie hoog en twijfel niet, u vecht voor een goede zaak.


Ik hoop dat u zich niet afvraagt hoe het komt dat dit in deze bewoordingen zo zorgvuldig is opgetekend, dan mist u de boot, het zou zonde zijn van al uw energie die u reeds heeft gebruikt om dit mini verlangen te verwezenlijken.

Het zal mij verdriet doen als door het lezen van deze site langzaam uw eigen zorgvuldig opgebouwde mini verlangen word afgebroken.  


Veel liefs en succes, Herman.